Ντέρμπι ή αδιέξοδο στις εκλογές της Super League;

Δημήτρης Τομαράς
Ντέρμπι ή αδιέξοδο στις εκλογές της Super League;

bet365

Η Super League οδηγείται στις κάλπες (14.00) επιχειρώντας να αναδείξει τον νέο της πρόεδρο μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, που δεν θα είναι καν παρών. Το Gazzetta θα είναι στην Λίγκα και θα σας ενημερώνει.

Το εκλογικό... ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ συνιστά μία πιθανότητα για την προεδρία της SL με αντιπάλους τους Γκαγκάτση και Λυσσάνδρου. Με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν δεν προέκυπτε μεγάλο φαβορί με τις εκτιμήσεις να εμφανίζουν τους Λυσσάνδρου και Γκαγκάτση να έχουν από τρεις σίγουρες ψήφους και μετά όλα να... παίζονται. Τα πρόσωπα που είχαν διαρρεύσει ως λύσεις κοινής αποδοχής δεν... περπάτησαν, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση να ξαναπέσουν στο τραπέζι ονόματα από Ατρόμητο ή άλλη ομάδα πλην των μεγάλων.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να προτίθεται να στηρίξει κανέναν από τους υποψηφίους που έχουν διαρρεύσει (σ.σ. ειδικά την επιλογή του Μάκη Γκαγκάτση) και δεν είναι απίθανο το να δώσει «λευκό» στην διαδικασία. Παράλληλα διαρρέεται πως και άλλες ομάδες μπορεί να πάνε σε τέτοια επιλογή ή και σε αποχή από την διαδικασία. Υπάρχει δε ένα... παράθυρο να μην βρεθεί άκρη ενώ έχει τεθεί επί τάπητος και να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι ο Χρήστος Δάρας (σ.σ. που στις εκλογές θα έχει διπλή ψήφο).

Το Δ.Σ. είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 ενώ πέραν των εκλογών έχει τεθεί προς συζήτηση και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης καθώς και τα τηλεοπτικά ενόψει της νέας χρονιάς. Το Gazzetta θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα