Βιεϊρίνια: Το ξαναέζησε και επέστρεψε! (pics)

Βιεϊρίνια: Το ξαναέζησε και επέστρεψε! (pics)

Βιεϊρίνια: Το ξαναέζησε και επέστρεψε! (pics)

bet365

Η ατυχία χτύπησε για ακόμη μια φορά τον Αντρέ Βιεϊρίνια που βιώνει ένα νέο σοβαρό τραυματισμό, όπως και τον Σεπτέμβριο του 2013, ως ποδοσφαιριστής, τότε, της Βόλφσμπουργκ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια καλείται να ξαναπεράσει τον ίδιο «Γολγοθά» όπως και πριν από έξι χρόνια, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα με την ΑΕΛ αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ παθαίνει την ίδια ζημιά (ρήξη χιαστών), σε μια χρονιά όπως η φετινή όπου είχε άλλους δύο μικρότερους τραυματισμούς στο ξεκίνημα (Βασιλεία) της και λίγο πριν φύγει το 2018.

Ο Βιεϊρίνια είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο πριν από έξι χρόνια. Ήταν 23 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν τραυματίστηκε σε αγώνα της Βόλφσμπουργκ εναντίον της Άλεν για το κύπελλο Γερμανίας. Τότε η γερμανική ομάδα είχε διοργανώσει ολόκληρη δράση, μέσω του Twitter με το hashtag #gutebesserungvieirinha («καλή ανάρρωση, Vieirina») προκειμένου να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Χρειάστηκε να περάσουν 199 ημέρες αποθεραπείας, κάποιες μάλιστα είχαν γίνει στη Θεσσαλονίκη, μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο Oporto από τον Ζοζέ Κάρλος Πίντο Νορόνια. τον Βραζιλιάνο ορθοπεδικό που θεωρείται ο καλύτερος του είδους στον κόσμο, ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας, που χειρούργησε πρόσφατα στο ίδιο σημείο και τον Μαουρίσιο.

Γύρισε πιο δυνατός από ποτέ, όπως άλλωστε ξέρει και θέλει να συμβεί και τώρα, πρόλαβε μπήκε στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και αφιέρωσε στον Δρ. Νορόνια το πρώτο και μοναδικό έως τώρα γκολ του, στις 11/6/2014, στο 5-1 επί της Ιρλανδίας με την εθνική Πορτογαλίας. «Ξέρω ότι θα τα καταφέρω, όπως και τότε, με τη βοήθεια και την στήριξη της οικογένειας μου, θα επιστρέψω πιο δυνατός…»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα