Γκιγιέρμε: «Δύο γκολ σε έξι λεπτά δεν έχω βάλει ποτέ ξανά»!

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: «Δύο γκολ σε έξι λεπτά δεν έχω βάλει ποτέ ξανά»!

bet365

Μεγάλη έκταση έχει πάρει στα βραζιλιάνικα media η πολύ καλή πορεία του Γκιγιέρμε το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό. Τι τόνιζε ο ίδιος στους συμπατριώτες του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουότφορντ - Άρσεναλ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γκιγιέρμε μιλώντας στο δίκτυο της LANCE είπε σχετικά με το σερί του στο σκοράρισμα με τον Ολυμπιακό: «Δύο γκολ σε έξι λεπτά δεν έχω βάλει ποτέ ξανά! Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Είχα βάλει 2 γκολ με την Λα Κορούνια αλλά ποτέ δύο γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για μένα στον Ολυμπιακό. Δεν ξεχνάω και την εμφάνιση με την Μίλαν. Μάλλον η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν αρνούμαι ότι βιώνω εξαιρετικές στιγμές. Ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο και να βοηθήσω περισσότερο τον Ολυμπιακό στην συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα