Καρανίκας: «Παρακαλούσα να μην έχει κάτι ο Βιεϊρίνια»

Gazzetta team
Καρανίκας: «Παρακαλούσα να μην έχει κάτι ο Βιεϊρίνια»

bet365

Ο μπακ της ΑΕΛ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σοβαρά
Για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, μίλησε ο Καρανίκας στον Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Βιεϊρίνια: «Επειδή μπήκα περίπου στο 40ο λεπτό, η φάση έγινε μπροστά μου. Παρακαλούσα τον Θεό να μην είναι τίποτα σοβαρό για το παλικάρι. Είναι πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός ο ποδοσφαιριστής να μείνει εκτός τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι περαστικά στον Βιεϊρίνια και να γυρίσει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους γιατί είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Τι ήταν αυτό που τον σόκαρε στην φάση του τραυματισμού του Βιεϊρίνια: «Τα κορμιά μας διατρέχουν μεγάλο ρίσκο κάθε δευτερόλεπτο όταν αγωνιζόμαστε. Ενα πάτημα, μια κακή στιγμή μπορεί να επιφέρει έναν τέτοιο τραυματισμό. Ο Βιεϊρίνια πήδηξε ψηλά και πάτησε με το ένα πόδι στο χόρτο φάνηκε ότι το πάτημά του ήταν άσχημο. Εφόσον τον είδα να πιάνει το πόδι του κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Εχει τύχει ποδοσφαιριστές να τρομοκρατούνται από μια πτώση τους και τελικά μην έχουν κάτι. Αυτό ευχόμουν και για τον Βιεϊρίνια».
Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena: «Θεωρώ ότι δεν ευθύνεται ο αγωνιστικός χώρος για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Εχω παίξει 15 ματς φέτος και σε καιρούς που το γήπεδο πιο σκληρό αλλά και παγωμένο. Σκεφτείτε ότι χτες το γήπεδο ήταν στην καλύτερη φετινή του κατάσταση. Πιστεύω ότι ήταν τυχαίο το περιστατικό του Βιεϊρίνια. Σε οποιοδήποτε γήπεδο αν γινόταν η ίδια φάση θα συνέβαινε το ίδιο. Εχει να κάνει με το πάτημα και τη στάση του σώματος του παίκτη».
Για το χθεσινό παιχνίδι: «Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα σε όλες τις γραμμές, το έχει αποδείξει από την αρχή του Πρωταθλήματος. Οταν παίζεις με μία τέτοια ομάδα, έχεις κίνητρο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάποιοι παίκτες του δεν ήταν σε καλή μέρα και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Δώσαμε μάχες, ήταν όλοι μία ομάδας, κερδίσαμε δεύτερες μπάλες και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να αντιδράσουμε αφού δεχτήκαμε το τέρμα».
Για το κλάμα του Πέλκα στο γκολ που πέτυχε: «Τον Δημήτρη τον γνωρίζω και προσωπικά, ήμασταν μαζί φαντάροι στη Θεσσαλονίκη αλλά και αντίπαλοι στη Β’ Εθνική όταν έπαιζε στην Καλαμαριά. Μιλήσαμε και μετά το παιχνίδι, είναι από 13 χρονών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές που ζει. Είναι πολύ τυχερός, του ευχήθηκα να απολαύσει αυτές τις στιγμές, να έχει υγεία πάνω από όλα και μια λαμπρή καριέρα. Σίγουρα όταν έβαλε το γκολ και σκεφτόταν ότι αν νικήσει ο ΠΑΟΚ θα έβγαινε πρωταθλητής, αυτά τα συναισθήματα δεν μπορεί να τα περιγράψει κανείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα