Καμαρά: «Η στήριξη του κόσμου είναι κάτι σαν τίτλος για μας»

Καμαρά: «Η στήριξη του κόσμου είναι κάτι σαν τίτλος για μας»

Καμαρά: «Η στήριξη του κόσμου είναι κάτι σαν τίτλος για μας»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και ευχαριστώντας τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή τους.

Ο μέσος από τη Γουινέα έκανε δηλώσεις στο Olympiacos TV μετά τη νίκη (4-0) επί των Ακριτών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των «ερυθρόλευκων» κατά τη διάρκεια της σεζόν, επιφυλάσσοντας έναν ξεχωριστό χαρακτηρισμό για τους οπαδούς και την υποστήριξή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι η όρεξη που έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πάρα πολύ έμπειροι, που όμως όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν πάντα, έχουν πάντα την όρεξη και την επιθυμία να δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το δοκάρι στο ματς με την Ξάνθη και το γκολ που ακολούθησε από τον Ομάρ:

«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και να βάζει 4 γκολ, αυτό είναι το ζητούμενο».

Για την παρουσία του κόσμου των Πειραιωτών: 

«Η παρουσία του κόσμου εδώ είναι για εμάς είναι μία νίκη. Είναι κάτι σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν, είναι πάντα στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε ένα τίτλο».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: 

«Γενικότερα ευχαριστημένος».

Best of internet