ΑΕΚ: Θεραπεία ο Κλωναρίδης λόγω των ενοχλήσεων στη μέση

ΑΕΚ: Θεραπεία ο Κλωναρίδης λόγω των ενοχλήσεων στη μέση

Gazzetta team
ΑΕΚ: Θεραπεία ο Κλωναρίδης λόγω των ενοχλήσεων στη μέση

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση από το χθεσινό ματς με τη Λαμία, υποβλήθηκε σε θεραπεία στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Κλωναρίδης αντικαταστάθηκε στο πρώτο μέρος του χθεσινού 2-2 με τη Λαμία καθώς ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο «Κλώνα» ακολούθησε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ της Ένωσης.

Την ίδια στιγμή ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς, και μέχρι το τέλος του Απριλίου, όπως είναι γνωστό, θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει σε επέμβαση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποκατάσταση, ενώ για αύριο Τρίτη ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε ρεπό, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν την Τετάρτη στα Σπάτα (10:30) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα