Κολοβέτσιος: «Ντροπιαστική ήττα, δεν χωρούν λόγια, συγγνώμη...»

Κολοβέτσιος: «Ντροπιαστική ήττα, δεν χωρούν λόγια, συγγνώμη...»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Ντροπιαστική ήττα, δεν χωρούν λόγια, συγγνώμη...»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα (3-1) από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, έκανε λόγο για ένα από τα πιο ντροπιαστικά αποτελέσματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ξεκαθάρισε πως: «Όποιος δεν μπορεί να διαθέσιε δύναμη και θέληση για την ομάδα, να βρεθεί λύση...».

Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έχουμε κίνητρο, πως δεν υπάρχει κίνητρο; . Όλα τα παιδιά που παίζουν αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την ιστορία της ομάδας, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό ας μην ξεχνιόμαστε. Αυτό είναι κίνητρο από μόνο του. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βρει μέσα του τη δύναμη, τη θέληση» είπε αρχικά ο Έλληνας στόπερ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Οποίος δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτά μπορούμε να βρούμε τη λύση. Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Για εμένα η σημερινή ήττα είναι από τις πιο ντροπιαστικές για τον Παναθηναϊκό. Δεν χωρούν λόγια. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον κόσμο της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα