Αθανασιάδης: «Δείξαμε χαρακτήρα τη στιγμή που έπρεπε»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Δείξαμε χαρακτήρα τη στιγμή που έπρεπε»

bet365

Την ικανοποίησή του από την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ εξέφρασε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Γιώργος Αθανασιάδης.

Οι Αρκάδες έφυγαν αλώβητοι (0-0) από τους Ζωσιμάδες, με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποδίδει το θετικό αποτέλεσμα στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Στα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα. Αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε; Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα μου, δούλεψα όλη την εβδομάδα. Ημουν συγκεντρωμένος και ήρεμος κι έτσι έκανα κάποιες επεμβάσεις. Δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος έκανε επίσης πολύ καλή εμφάνιση".

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

"Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε κάποια κομμάτια που θα πει ο προπονητής μας για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Ηταν στο πλάνο σας να κρατήσετε πρώτα το μηδέν στην άμυνα σήμερα;

"Κακά τα ψέματα, ναι. Είπαμε με τα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να είμαστε ασφαλείς πίσω και από εκεί και πέρα ότι μας βγει. Τελικά δεν σκοράραμε αλλά δεν δεχτήκαμε και τέρμα για να έρθει αυτό το 0-0. Συνεχίζουμε".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα