Πετράκης: «Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα»

Gazzetta team
Πετράκης: «Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα»

bet365

Τη δυσχέρεια της θέσης στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και το «διπλό» του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε ο Γιάννης Πετράκης.

Οι Ηπειρώτες έμειναν στο «μηδέν» κόντρα στους Αρκάδες και μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού (1-3) βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και σε δύσκολη θέση, κάτι που παραδέχθηκε ο Κρητικός τεχνικός μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μεγάλο πάθος, μεγάλη πίεση και οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Δυστυχώς δεν έγινε και σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα είμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε 2 ματς ακόμα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να καταφέρουμε ό,τι δεν καταφέραμε μέχρι τώρα».

Για το ακυρωθέν γκολ και το αν έκρινε μία κατηγορία: «Δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα. Εσείς θα το αξιολογήσετε. Το παιχνίδι ήταν 0-0 και αν μέτραγε θα παίρναμε το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι θα είχε δρόμο, αλλά θα είχαμε πλεονέκτημα. Δεν θέλω να κάνω άλλα σχόλια».

Για το αν μπορούν να μαζευτούν τα συντρίμμια εν όψει Πανιωνίου: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά σήμερα, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν ανάλογο. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν κι αυτή με την πλάτη στον τοίχο. Ήμασταν κοντά να κερδίσουμε, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί, αλλά για διάφορες συγκυρίες δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι παρακαταθήκη αυτές οι εμφανίσεις για τα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τη δήλωσή του την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι δύο ομάδες:«Ελέχθη αλλιώς και αλλιώς μεταφέρθηκε. Ευχή εξέφρασα, δεν είπα ότι θα μείνουν. Παρερμηνεύτηκε αυτή η δήλωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα