Μαρτίνς: «Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας, παλέψαμε σε αυτά που μπορούσαμε να ελέγξουμε...»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας, παλέψαμε σε αυτά που μπορούσαμε να ελέγξουμε...»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού, στον Ποντένσε και στο φετινό πρωτάθλημα και τα δεδομένα του.
Ο Μαρτίνς είπε στην Σ.Τ. για:
Την διαφορά με τον ΠΑΟΚ και το εάν νιώθει μία στεναχώρια γιατί παίζει τόσο καλά ο Ολυμπιακός τώρα τελευταία: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοια εκτίμηση. Θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Είναι λογικό να οφείλεται στις μεταξύ μας αναμετρήσεις αυτή η διαφορά. Έχουμε όμως ακόμα ματς να παίξουμε. Δεν είναι τώρα η στιγμή. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα απαντήσουμε με ψύχραιμο και λογικό τρόπο γιατί αυτό θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Θα τα πούμε και θα αναφέρουμε την εκτίμησή μας.
Τον κόσμο του Ολυμπιακού: Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε στον κόσμο. Υπάρχουν όμως ματς που έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο. Εκτιμώ πολύ την συμπαράσταση του κόσμο. Είναι κάτι αμοιβαίο. Δουλεύουμε πολύ για να τους κάνουμε χαρούμενους. Νομίζω ότι απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν ακόμα και εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα. Ο Ποντένσε ήρθε εδώ λυπημένος και σαν άρρωστος επειδή έχασε τον παππού του αλλά δεν ήθελε να χάσει το ματς. Ήθελε να είναι εδώ. Είμαστε εδώ για να παλεύουμε απέναντι σε οποιονδήποτε και σε οτιδήποτε.
Το φετινό πρωτάθλημα: Η συνείδησή μου εμένα αλλά και των παικτών μας είναι ήσυχη. Ευτυχισμένοι δεν είμαστε αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε για το πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ μπορούμε να μιλήσουμε για να τα αναλύσουμε όλα. Παλέψαμε και κάναμε τα πάντα. Ότι περνούσε από τον έλεγχό μας για να είμαστε πρώτοι. Παλέψαμε σε αυτά που μπορούσαμε να ελέγξουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα