Χιμένεθ: «Θα νικούσαμε αν ήμασταν πιο τυχεροί στις αποφάσεις του διαιτητή»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Θα νικούσαμε αν ήμασταν πιο τυχεροί στις αποφάσεις του διαιτητή»

bet365

Η ΑΕΚ έμεινε στο 2-2 με την Λαμία και ο Μανόλο Χιμένεθ εστίασε στη διαιτησία του Σκουλά.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή, με αποκορύφωμα το πέναλτι υπέρ της Λαμίας, με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει το εξής σχόλιο στην ΕΡΤ αμέσως μετά την λήξη: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι αν ήμασταν πιο τυχεροί. Δεν ήμασταν και τυχεροί όμως με τις αποφάσεις του διαιτητή. Όχι μόνο με το πέναλτι που δεν ήταν. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως μας έδινε φάουλ που μόνο αυτός έβλεπε».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιμένεθ είπε τα εξής.

Για το ματς με τη Λαμία: «Ήταν λίγο τρελός αγώνας. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά αλλά κάποιες αποφάσεις του διαιτητή έβαλαν μέσα στον αγώνα τον αντίπαλο. Μετά η Λαμία έκανε ωραία πράγματα όπως και η ΑΕΚ. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί νομίζω ότι θα είχαμε πάρει τον αγώνα. Η Λαμία έκανε ένα καλό παιχνίδι και εμείς είχαμε κάποιες αντιφάσεις».

Για το αν θα μπορούσε το ματς να εξελιχθεί διαφορετικά: «Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο τυχεροί στην τελική πάσα, θα λέγαμε άλλα πράγματα. Τα αμυντικά λάθη μας εμπόδισαν να πάρουμε το ματς. Ένα λάθος της άμυνάς μας στο πρώτο μέρος και η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι».

Για τον Μπογέ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μπογέ. Υπέφερε όταν έπαιζε στα πλάγια, όμως είναι ένας απίστευτος μεσοεπιθετικός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα