Και στανταράκια και ισοπαλίες

Book-nomikarios Book-nomikarios
Και στανταράκια και ισοπαλίες

bet365

Ένα στανταράκι διπλής όψεως απ' το ελληνικό πρωτάθλημα και 4 ισοπαλίες μας αφήνει απ' τις συνολικές του προτάσεις ο Book-nomikarios μετά την απόλυτη επιβεβαίωσή του στον άσο της Μπολόνια επί του Κιέβου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΞΑΝΘΗ
H Ξάνθη θα παίξει στον Πειραιά χωρίς τους τιμωρημένους Τζουρίτσκοβιτς (χαφ, 18/1), Καντά (χαφ, 24/1), Μπαριέντος (χαφ, 12/0), Γέντρισεκ (σταρ φορ, 1ος σκόρερ, 22/7), Αλμέιδα (αμυντικός, 19/2), Κάστρο (στράικερ, 20/4) αλλά και τον Ντε Λούκας (χαφ, 8/0) που δεν έχει αποθεραπευτεί. Τρέχει ένα σερί 11 αγώνων χωρίς τρίποντο, θεωρεί προφανώς ότι το ματς αυτό είναι ψιλοχαμένο και κοιτάει να πάρει το must win τρίποντο απέναντι στον ουραγό και υποβιβασμένο Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική. Σε θεωρητικό επίπεδο σκέφτονται λογικά στη Θράκη. Ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα, δίνει μάχη με τον ΠΑΟΚ για το ποιά ομάδα θα έχει την καλύτερη επίθεση σ' αυτό και άπαντες σκίζονται για ν' αποδείξουν ότι αξίζουν να μείνουν. Με δεδομένη την άνετη δημιουργία φάσεων των ερυθρόλευκων του Πειραιά, την απουσία ό,τι καλύτερου διαθέτει μεσοεπιθετικά ή ούτως ή άλλως "σφικτή" Ξάνθη, δύσκολα θα γλυτώσει σήμερα. Είτε με το 1 ημ. - 1 τελ., είτε με το -1.5 γκολ χάντικαπ αξίζει να βάλει κάποιος ως βάση.
EΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΞΑΝΘΗ -> 1 ΗΜ. - 1 ΤΕΛ.(1.45)
EΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΞΑΝΘΗ -> ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - 1.5 ΓΚΟΛ (1.35)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ : AΡΣΕΝΑΛ ΚΙΕΒΟΥ - ΒΟΡΣΚΛΑ ΠΟΛΤΑΒΑ -> Χ (3.00)
ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΓΟΥΝΤΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ : NOYMANΘΙΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ -> Χ (3.10)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΙΓΚΑ Ι : BOΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ -> Χ (3.00)
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΙΜΕΡΑ Α : ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ -> Χ (2.80)
ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).