Άρης – Ατρόμητος: Μια μάχη για το γόητρο της τέταρτης θέσης!

Νίκος Μαρούδας
Άρης – Ατρόμητος: Μια μάχη για το γόητρο της τέταρτης θέσης!

bet365

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, ίσως κριθεί η τέταρτη θέση με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι γοήτρου, καθώς και οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία στα προκριματικά του Europa League ανεξαρτήτως τέταρτης ή πέμπτης θέσης.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής γίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπου Άρης και Ατρόμητος αγωνίζονται στοχεύοντας στην κατάληψη της τέταρτης θέσης. Μιας θέσης που πριν την σέντρα το προβάδισμα το έχει η ομάδα του Περιστερίου, καθώς βρίσκεται στο +3 από τον Άρη και θα είναι ικανοποιημένος ακόμα και με την βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και διαφορά δύο τερμάτων ώστε να βρεθεί πάνω από τον Ατρόμητο στην ισοβαθμία. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι είχε λήξει 4-2 για την ομάδα του Κάναντι, κάτι που σημαίνει πως ο Άρης θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να έχει την ισοβαθμία, καθώς αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το παιχνίδι αυτό δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, αλλά μόνο γοήτρου. Άρης και Ατρόμητος θα έχουν την ίδια αφετηρία στο επόμενο Europa League, όποιος κι αν έρθει τέταρτος. Οι δυο ομάδες θέλουν την τέταρτη θέση, καθαρά και μόνο για λόγους γοήτρου. Επί της ουσίας δεν κερδίζουν κάτι, εκτός φυσικά αν Λαμία ή Αστέρας ανατρέψουν την κατάσταση στο Κύπελλο, περάσουν στον τελικό και το πάρουν!

Αν δεν συμβεί κάποιο τέτοιο... θαύμα λοιπόν, τότε Άρης και Ατρόμητος ανεξαρτήτως τελικής θέσης, θα μάθουν αντίπαλο ή πιθανούς αντιπάλους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 19 Ιουνίου και θα κληθούν να δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στις 25 Ιουλίου και την ρεβάνς τους την 1η Αυγούστου. Πριν το πρώτο τους παιχνίδι, στις 22 Ιουλίου, θα έχουν μάθει και τους πιθανούς αντιπάλους στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα