Χωρίς Σάκιτς για την 4άδα ο Ατρόμητος

Χωρίς Σάκιτς για την 4άδα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Σάκιτς για την 4άδα ο Ατρόμητος

bet365

Στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη που θα κρίνει κατά πολύ την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ατρόμητος, χωρίς τον Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος είναι τραυματίας.

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη είναι ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον Εμάνουελ Σάκιτς, που στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέστη τραυματισμό στον έσω πλάγιο και παρά την προσπάθεια που έκανε όλη την εβδομάδα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει της ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν και οι Βασιλακάκης, Κορτ.

Την 19μελη αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Μάντσον, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα