Με Γιουνές και Μαρτίνες ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Με Γιουνές και Μαρτίνες ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (14/4, 19:00) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου Γιουνές και Μαρτίνες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει να διαχειριστεί προβλήματα με βασικότερο αυτό στην επίθεση. Ο Χαμζά Γιουνές έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και κατ’ επέκταση δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Νίκο Μαρτίνες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά επειδή ταλαιπωρήθηκε από ίωση, επίσης δεν θα είναι στο βασικό σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι ο 54χρονος προπονητής του Άρη έχει να επιλέξει είτε ενός σχήματος με τρεις κεντρικούς χαφ (σ. σ. Ματίγια, Μπάσα και Σιώπη) το οποίο όμως, όσες φορές χρησιμοποιήθηκε δεν απέδωσε, είτε με τον Γιάννη Φετφατζίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Νικολάς Ντιγκινί ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Σε ότι αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, το βασικό ερώτημα σχετίζεται με τα αμυντικά άκρα. Από τη μία πλευρά υπάρχει η προβληματική λειτουργία της δεξιάς πτέρυγας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από την άλλη το ντεφορμάρισμα του Μιχάι Κόρχουτ. Ο προπονητής του Άρη έχει να επιλέξει μεταξύ του Ούγγρου και του Γιώργου Βαλεριάνου στην αριστερή πλευρά καθώς είναι πιθανή η επιστροφή του Μανώλη Τζανακάκη στην αντίστοιχη δεξιά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα