ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες για το ματς της χρονιάς

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες για το ματς της χρονιάς

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες για το ματς της χρονιάς

bet365

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Λάρισα για το ματς που μπορεί να του εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Μίλαν - Λάτσιο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετράει προβλήματα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού στην Λάρισα με την ΑΕΛ. Ο Ρουμάνος τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής χωρίς να έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Τσούμπα Άκπομ, ενώ μακροχρόνια εκτός είναι οι Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ.

Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως την Κυριακή το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα έχει πάρει τη νίκη που θα τον αναδείξει πρωταθλητή Ελλάδος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση.

Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει.

Σ’ αυτόν τον τελικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί , Πέδρο Ενρίκε , Τσούμπα Άκπομ και φυσικά τους Μαουρίσιο , Πόντους Βέρνμπλουμ .

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί είναι θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λάρισα είναι οι:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Κάνιας , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Καρέλης...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα