Εκλογές Super League: «Ντέρμπι» ή πρόσωπο κοινής αποδοχής;

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές Super League: «Ντέρμπι» ή πρόσωπο κοινής αποδοχής;

bet365

Δύο είναι τα σενάρια που δείχνουν επικρατέστερα στην παρούσα φάση σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου στην Super League, ενώ παραμένει αβέβαιο ότι υπάρχει πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Το όνομα του Λυσσάνδρου υπάρχει εδώ και μέρες στο προσκήνιο για την προεδρία της Super League ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να προκύπτει μία μικρή αλλαγή δεδομένων σχετικά με την πλευρά του Μάκη Γκαγκάτση. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ δείχνει να είναι πιο... ζεστός για την προεδρία δίχως όμως να έχει κλειδώσει ακόμα κάτι. Σε περίπτωση που τεθεί θέμα να κατέβουν και τα δύο αυτά πρόσωπα θα υπάρξει... ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εάν γίνει αυτό τότε αυτόματα ακυρώνεται η υποψηφιότητα της Κοξένογλου από τον Ατρόμητο που διαρρέονταν ως μία κίνηση και επιλογή κοινής αποδοχής. Αυτήν την στιγμή πάντως από τα πρόσωπα που διαρρέονται κανένα δεν έχει την αποδοχή όλων των συλλόγων στην Λίγκα. Οι σχετικές... ζυμώσεις και διεργασίες θα γίνουν και το Σαββατοκύριακο για να προκύψει πιο καθαρή εικόνα την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα