ΠΑΟΚ: Off και ο Καντουρί από την Λάρισα!

ΠΑΟΚ: Off και ο Καντουρί από την Λάρισα!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Off και ο Καντουρί από την Λάρισα!

bet365

Ο Ελ Καντουρί κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για θλάση και έτσι χάνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Θλάση και τρεις εβδομάδες έξω ο Ενρίκε.

Νυρεμβέργη - Σάλκε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προετοίμασε την ομάδα του ΠΑΟΚ πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαροκινός θα κάνει εξετάσεις το βράδυ, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για θλάση. Από θλάση 2ου βαθμού ταλαιπωρείται και ο Πέδρο Ενρίκε .

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε θεραπείες και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Στο γυμναστήριο και την πισίνα έμεινε ο Τσούμπα Άκπομ , που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά συμμετείχαν με την ομάδα οι Ζαμπά , Μπίσεσβαρ και Κάνιας που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.Το Σάββατο (13.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα