Τα δύο ισχυρά χαρτιά του Άρη στην υπόθεση Ματέο Γκαρσία

Τα δύο ισχυρά χαρτιά του Άρη στην υπόθεση Ματέο Γκαρσία

Τα δύο ισχυρά χαρτιά του Άρη στην υπόθεση Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Άρης εμφανίζεται ως το φαβορί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία και το gazzetta.gr αναφέρει τα δύο ισχυρά χαρτιά των «κίτρινων» σε μια υπόθεση η οποία έχει όμως πολύ… ψωμί ακόμη.

100% Επιστροφή* χρημάτων Λέστερ - Νιουκάστλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η χθεσινή δήλωση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο gazzetta.gr περί των πιθανοτήτων απόκτησης των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη, μάλλον είναι ενδεικτική του πλεονεκτήματος που φέρονται να έχουν αποκτήσει οι «κίτρινοι». Η αλήθεια είναι ότι οι επιτελείς του Άρη ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες, έχουν προχωρήσει σε διάφορες ενέργειες πιστοποίησης του έντονου ενδιαφέροντος τους και κινούνται στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων τους. Αυτή τη στιγμή, ο Άρης δείχνει να είναι πιο κοντά σε σχέση με τους υπόλοιπους, όπως είπε ο Μιλοβάνοβιτς, αλλά η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Οι «κίτρινοι» έχουν δύο ισχυρά χαρτιά στα χέρια τους και το ένα εξ’ αυτών είναι η επιθυμία του Ματέο Γκαρσία. Το είπε ο ίδιος, το «ομολόγησαν» και οι άνθρωποι της Λας Πάλμας, γενικώς το αισθάνονται στον Άρη. Ο Αργεντίνος αναγνωρίζει την εξαιρετική μεταχείριση που είχε από τους ανθρώπους του συλλόγου με πιο χαρακτηριστική στιγμή, εκείνη την έκπληξη που του επιφύλαξαν στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη. Τότε, με έξοδα του Θόδωρου Καρυπίδη, η οικογένεια του 22χρονου επιθετικού ήρθε στη Θεσσαλονίκη - παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» - και φυσικά ήταν μια απόλυτα ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο τον αθλητή.

Ακολούθησε το διάστημα κατά το οποίο ο Ματέο Γκαρσία δεν είχε την αγωνιστική παρουσία των πρώτων αγωνιστικών. «Κάθε αθλητής κάνει… κοιλιά στο διάστημα της χρονιάς, πολλώ δε μάλλον ένα παιδί σαν τον Ματέο ο οποίος για πρώτη φορά έχει τόσο έντονο ρόλο σε μια ομάδα. Υποχρέωσή μας είναι να τον στηρίξουμε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουμε», είχε πει ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον στήριξε απλά, αλλά ο Ματέο Γκαρσία (μαζί με τον Χουλιάν Κουέστα) είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν πετύχει το απόλυτο, σε αριθμό συμμετοχών, στη φετινή Superleague για τον Άρη.

Αν η επιθυμία του παίκτη να μείνει σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο εισπράττει αγάπη και ουσιαστική υποστήριξη είναι το ένα ισχυρό χαρτί, το δεύτερο είναι ότι δεν τίθεται θέμα ανανέωσης του δανεισμού του. Είναι μια λύση την οποία καμία από τις δύο πλευρές (Λας Πάλμας και Ματέο Γκαρσία) δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους. Η ισπανική ομάδα αντιλαμβάνεται ότι στην περίπτωση που δεν βρει «αγοραστή», θα κινδυνέψει να τον χάσει τον ερχόμενο Γενάρη, όπου ο παίκτης θα αποκτήσει το δικαίωμα συμφωνίας με άλλη ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Συνεπώς, για τη Λας Πάλμας είναι… μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Ισπανοί διεμήνυσαν στον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ντίνο Διαμαντόπουλο, ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει στα χέρια του την οριστική απάντησή τους για την πώληση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το υπόλοιπο 20% ανήκει στη Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα