Η Super League ξανά σε... κρίση, ψάχνει πρόσωπο κοινής αποδοχής για προεδρία

Δημήτρης Τομαράς
Η Super League ξανά σε... κρίση, ψάχνει πρόσωπο κοινής αποδοχής για προεδρία

bet365

Η Λίγκα έχει ξεκινήσει διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου στην θέση του Μπαταγιάννη αλλά υπάρχει δεδομένη δυσκολία να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για την θέση αυτή. Ο Λυσσάνδρου και οι άλλες επιλογές.

100% Επιστροφή* χρημάτων Βιγιαρεάλ - Βαλένθια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Υπάρχουν περιπτώσεις που ήδη έχουν διαρρεύσει για την θέση του προέδρου και έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως του Λυσσάνδρου (σ.σ. που τυγχάνει και της εκτίμησης του Υφυπουργείου Αθλητισμού ειδικά μετά το πλάνο που παρουσίασε για την Super League 1) αλλά καμία από όσες έχουν γίνει γνωστές δεν είναι αποδεκτή από όλους. Ο Λυσσάνδρου ως επιλογή πάντως για την προεδρία υπάρχει ακόμα. Η Super League προσπαθεί εκ των έσω να βρει ένα πρόσωπο που θα το δεχθούν σχεδόν όλοι και κυρίως οι μεγάλοι. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι και από μικρομεσαίες ομάδες. Να τονιστεί πάντως ότι οι συσχετισμοί των δυνάμεων στην Λίγκα έχουν αλλάξει ξανά και κανείς δεν έχει την πλειοψηφία. Ως προς την αναδιάρθρωση θα γίνει ξανά κουβέντα και ενώ υπάρχουν ακόμα ομάδες που δεν θέλουν την αναδιάρθρωση.

Θυμίζουμε το ενημερωτικό σκέλος επί του επερχόμενου Δ.Σ.:
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/04/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Eκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη.
2/ Θέμα αναδιάρθωσης πρωταθλημάτων, τηλεοπτικά δικαιώματα και λοιπά συναφή ζητήματα.
3/ Διάφορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα