Ο Κάναντι, η Νυρεμβέργη και ο ρόλος του ατζέντη του!

Ο Κάναντι, η Νυρεμβέργη και ο ρόλος του ατζέντη του!

Ο Κάναντι, η Νυρεμβέργη και ο ρόλος του ατζέντη του!

bet365

Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός πως ο Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Νυρεμβέργης καθώς ο ατζέντης του, Μάριο Βέγκερ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γερμανικό σύλλογο.

100% Επιστροφή* χρημάτων Βιγιαρεάλ - Βαλένθια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αυστριακός μάνατζερ, ο οποίος εκτελεί παράλληλα και χρέη σκάουτ βρίσκεται πίσω από το φημολογούμενο «φλερτ» της Νυρεμβέργης με τον τεχνικό του Ατρομήτου.

Οι Γερμανοί έχουν αντιληφθεί πως δύσκολα θα παραμείνουν στην Bundesliga και ήδη εκπονούν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Μάριο Βέγκερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Κάναντι, εδώ και αρκετά χρόνια έχει πρόσβαση στα υψηλά κλιμάκια της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, δύο παίκτες του, ο βασικός στόπερ Γκέοργκ Μαργκράιτερ του οποίου η χρηματιστηριακή αξία υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και ο αμυντικός χαφ Λούκας Γιάγκερ αγωνίζονται στη Νυρεμβέργη.

Οι Αυστριακοί χαρακτηρίζουν τον Βέγκερ ως δαιμόνιο μάνατζερ με καλή δικτύωση στο γερμανικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα σε ομάδες όπως η Νυρεμβέργη και η Σάλκε.

Ο ατζέντης του 48χρονου τεχνικού αν και αρέσκεται να μιλάει στον Τύπο, στην προκειμένη περίπτωση διατηρεί χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για το παραμικρό αφού πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν, με τους Γερμανούς να δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Κάναντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα