Η επιμονή του Χούμπελ σπρώχνει στην... έξοδο τον Γκαγκάτση

Δημήτρης Τομαράς
Η επιμονή του Χούμπελ σπρώχνει στην... έξοδο τον Γκαγκάτση

bet365

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ έχει ενημερώσει την Super League πως η παραμονή του Βασίλη Γκαγκάτση στο πόστο του είναι ένας από τους λόγους εισήγησης GREXIT και η επιμονή του μπορεί να επιφέρει εξελίξεις!

100% Επιστροφή* χρημάτων Βιγιαρεάλ - Βαλένθια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αυστριακός αξιωματούχος - που ζήτησε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση από την θέση του - δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα αυτό.

Ο Χούμπελ ενημέρωσε δε τους εκπροσώπους της Super League αλλά και τους ανθρώπους της ΕΠΟ ότι δύο είναι οι βασικοί λόγοι που σκέφτεται σοβαρά να εισηγηθεί ξανά GREXIT: ο ένας είναι το θέμα της βίας και το εάν τυχόν γίνουν επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου και ο δεύτερος η παραμονή Γκαγκάτση στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Συνεταιρισμού παρά τις αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ θα επιμείνει μέχρι τέλους και ήδη υπάρχουν εκτιμήσεις που θέλουν αυτήν την επιμονή να οδηγεί σε εξελίξεις και πιθανή αποχώρηση του Βασίλη Γκαγκάτση από το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα