Ο Κούγιας «καλωσορίζει» τον Γιαννάκη του ΠΑΟΚ στην AEL FC Arena

Gazzetta team
Ο Κούγιας «καλωσορίζει» τον Γιαννάκη του ΠΑΟΚ στην AEL FC Arena

bet365

Η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους τον γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα στην AEL FC Arena για την 28η αγωνιστική, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία.

Τις απαραίτητες ενέργειες για την υποδοχή κι εξυπηρέτηση του οπαδού του ΠΑΟΚ και του πατέρα του, Λουκά έκαναν οι «βυσσινί», όπως γνωστοποίησαν επίσημα. Έτσι ο Γιαννάκης θα βρεθεί στο θεσσαλικό γήπεδο, για να δει από κοντά την ομάδα του, που σε περίπτωση νίκης θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια ύστερα από 34 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα