Μιλοβάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Ο Άρης είναι πιο κοντά απ’ όλους για τον Ματέο Γκαρσία»

Μιλοβάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Ο Άρης είναι πιο κοντά απ’ όλους για τον Ματέο Γκαρσία»

Μιλοβάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Ο Άρης είναι πιο κοντά απ’ όλους για τον Ματέο Γκαρσία»

bet365

Ο πρώτος κύκλος επαφών του Άρη με τη Λας Πάλμας για την αγορά των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώθηκε και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr σημειώνοντας ότι ο Άρης είναι πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα.

Τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια υπόθεση η οποία θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο. Για την ακρίβεια, μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασίσουν στη Λας Πάλμας επί της πρότασης που έχει καταθέσει ο Άρης, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους κι άλλες προσφορές για τον 22χρονου Αργεντίνο επιθετικό και στη συνέχεια να αποφασίσουν για το μέλλον του βάσει των δικών τους οικονομικών συμφερόντων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (10/4) μεταξύ του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ντίνου Διαμαντόπουλου, με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας, έγινε ευρεία συζήτηση επί της πρότασης του Άρη για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη (σ. σ. το υπόλοιπο 20% ανήκει στην Ινστιτούτο). Δεν υπήρξε συμφωνία, αλλά ούτε και διαφωνία. Σήμερα (11/4) ο Ντίνος Διαμαντόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα και η νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπεται να γίνει στα τέλη του μήνα. Όπως σημείωσε χθες το gazzetta.gr, πρόταση για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία κατέθεσε και ομάδα του Μεξικό.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (υπεύθυνος scouting της Λας Πάλμας) ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο στις διαπραγματεύσεις. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Άρης βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα για την απόκτηση του Ματέο», είπε σε ερώτηση σχετική με τις πιθανότητες του Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη και κατέληξε: «Θέλουμε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει τελειώσει το θέμα του Ματέο».

Επί της ουσίας, αυτή τη στιγμή η Λας Πάλμας έχει στα χέρια της τρεις προτάσεις ή τουλάχιστον αυτό έχει αφήσει να διαρρεύσει. Η μία είναι του Άρη, η δεύτερη από ομάδα του Μεξικό και η Τρίτη από αντίστοιχη του Βελγίου. Αυτή της ελληνικής ομάδας δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει επιλέξει τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα