Ματέο Γκαρσία: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση των Άρη - Λας Πάλμας

Ματέο Γκαρσία: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση των Άρη - Λας Πάλμας

Ματέο Γκαρσία: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση των Άρη - Λας Πάλμας

bet365

Άρης και Λας Πάλμας κάθισαν την Τετάρτη (10/4) στο ίδιο τραπέζι με βασικό αντικείμενο συζήτησης την αγορά των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και την Πέμπτη (11/4), στη νέα κατ’ ιδίαν επαφή, θα φανεί το μέλλον αυτής της υπόθεσης.

Στον Άρη διατηρούν κλειστά τα χαρτιά τους, είναι αλήθεια όμως ότι υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος αυτού του ζητήματος. Στην πραγματικότητα ποντάρουν τόσο στην επιθυμία του παίκτη όσο και στο γεγονός ότι τουλάχιστον από την Ελλάδα, είναι η μοναδική ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση, γεγονός το οποίο δεν επαναλαμβάνεται απλώς από την ισπανική ομάδα, αλλά ουσιαστικά επισημαίνεται ξανά από μέρους της.

Στην συνάντηση της Τετάρτης (10/4), ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον αθλητικό διευθυντή του, Ντίνο Διαμαντόπουλο και ενώ από πλευράς Λας Πάλμας, ήταν ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ρόκο Μαϊορίνο, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και θα ακολουθήσει μία ακόμη την Πέμπτη (11/4). Το ουσιαστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι όμως ότι ο Άρης δείχνει να έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αθλητή. Μέχρι στιγμής, η Λας Πάλμας δεν έχει στα χέρια της πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι εκτός της πρότασης που κατατέθηκε από ομάδα του Βελγίου, επίσημο ενδιαφέρον εξέφρασε και ομάδα του Μεξικό (σ.σ. με καλή προσφορά), πληροφορία η οποία δεν διαψεύδεται και από τον ισπανικό σύλλογο. Πάντως σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου συμβολαίου του παίκτη με την Λας Πάλμας το πρόσημο δείχνει αρνητικό και για αυτό οι Ισπανοί θέλουν να πουλήσουν τώρα τον winger τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα