Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους επιθετικούς!

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους επιθετικούς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους επιθετικούς!

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει το πως έχουν τα δεδομένα σχετικά με τους επιθετικούς του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού και ποιοι είναι μέσα στο πρότζεκτ της νέας χρονιάς.
Ο Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά αναζητά έναν τουλάχιστον για την γραμμή κρούσης του. Έναν φορ για βασικό ακόμα και να μείνει ένας εκ των Χασάν - Γκερέρο. Από εκεί και πέρα σχετικά με τους παίκτες των Πειραιωτών για την επιθετική γραμμή τους ισχύουν τα εξής:
ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός είναι ένας παίκτης που θέλει να μείνει. Επιζητά την παραμονή του Αχμέντ Χασάν και ο Μαρτίνς αλλά με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα (σ.σ. 4 ή 4,5 εκατ. ευρώ για ρήτρα) ο Ολυμπιακός δεν τον κρατάει. Φέτος είχε 29 ματς με 13 γκολ. Ποσοστό παραμονής: 35%.
ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός δεν είναι παίκτης που τον θέλει για βασικό ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά έως ένα σημείο προσέφερε. Ο 28χρονος έχει φέτος 33 ματς με 10 γκολ και 3 ασίστ. Οι ενδείξεις και τα δεδομένα είναι πως στον Ολυμπιακό περίμεναν περισσότερα από εκείνον και ίσως τεθεί επί τάπητος η αποχώρησή του. Ποσοστό παραμονής: 40%.
ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΛΔΑΝΟ: Όπως έχουμε σημειώσει ξανά είναι ο πιο σίγουρος για παραμονή. Φέτος ο Αργεντίνος επιθετικός σε 6 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό σε Super League και Κύπελλο είχε 1 γκολ και 2 ασίστ. Ποσοστό παραμονής: 75%.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ: Ο Τρικαλινός επιθετικός δεν πήρε ιδιαίτερες ευκαιρίες με τον Μαρτίνς. Πήγε δανεικός στον ΠΑΣ και φέτος συνολικά στην σεζόν είχε 21 αγώνες με 5 γκολ. Ίσως γυρίσει για να αξιολογηθεί αλλά δεν έχει τόσες πιθανότητες να μείνει. Ποσοστό παραμονής: 30%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα