Κουέστα και Ματέο Γκαρσία «απειλούν» τον Κατεργιαννάκη

Κουέστα και Ματέο Γκαρσία «απειλούν» τον Κατεργιαννάκη

Κουέστα και Ματέο Γκαρσία «απειλούν» τον Κατεργιαννάκη

bet365

Χουλιάν Κουέστα και Ματέο Γκαρσία ήδη μετρούν 27 συμμετοχές σε ισάριθμους αγώνες και σε περίπτωση που κάνουν το 30/30 θα ισοφαρίσουν ρεκόρ 19 χρόνων.

Είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του Άρη που δεν έχουν βγει από την 11αδα του Άρη από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Τελευταία φορά που παίκτης του Άρη πέτυχε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Φάνης Κατεργιαννάκης πριν από 19 χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί και στα 34 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, αλλά στα μπαράζ με τον Πανιώνιο (μέσω των οποίων εξασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο) χρησιμοποιήθηκε και ο Αλέκος Δέλλιος.

Αν Κουέστα και Ματέο Γκαρσία είναι στην 11αδα του Άρη και στα παιχνίδια απέναντι σε Ατρόμητο, Ξάνθη και Παναιτωλικό, αυτομάτως θα «πιάσουν» τον Κατεργιαννάκη έχοντας πετύχει το απόλυτο σε 30 αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα