Το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει ξανά «πατήματα» στον Χούμπελ! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει ξανά «πατήματα» στον Χούμπελ! (poll)

bet365

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ σκληραίνει ξανά την στάση του απέναντι στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ είναι η 2η διαδοχική χρονιά που θίγει το ζήτημα της βίας και ότι δεν έχει λυθεί.

Η... τρόϊκα δεν έχει φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως ένας Γερμανός, ο Σόϊμπλε μας έχει απειλήσει με Grexit ως χώρα έτσι τώρα και για 2η συνεχόμενη χρονιά ένας Αυστριακός, ο Χέρμπερτ Χούμπελ, θέλει να μας στείλει ξανά ως ποδόσφαιρο στο... απόσπασμα της FIFA! Για όσους δεν το θυμούνται παραθέτουμε πάλι από εδώ την επιστολή που είχε στείλει στην περασμένη περίοδο ο Χούμπελ. Τι είχε θίξει τότε ο Αυστριακός αξιωματούχος και επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA / UEFA; Μα φυσικά τα κρούσματα βίας με αφορμή και τα όσα είχαν γίνει στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ουσιαστικά... σωθήκαμε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.

Ακραίο; Ίσως και να υπερέβαλλαν έως ένα σημείο οι διεθνείς ποδοσφαιρικοί θεσμοί αλλά ο κίνδυνος υπήρξε. Να αναφερθεί βέβαια ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος οι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί θεσμοί θεωρούν ότι κακώς τίθεται θέμα GREXIT από τις FIFA / UEFA. Φέτος ο Χέρμπερτ Χούμπελ βρήκε εκ νέου «πατήματα» κυρίως μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Θα μας... σώσει δηλαδή και φέτος ο τελικός Κυπέλλου και το εάν διοργανωθεί άρτια ή όχι; Θα φανεί σύντομα, ωστόσο η όλη στάση του Χούμπελ δείχνει πως τα πράγματα είναι ξανά δύσκολα. Θα πρέπει εδώ να τονιστεί το πόση μεγάλη πίεση δέχεται από πέρυσι ο συγκεκριμένος παράγοντας. Μέχρι και επιστολές άλλων χωρών και άλλων Ομοσπονδιών που ζητούσαν να βρεθούν λύσεις για την Ελλάδα και με ορισμένες να αξιώνουν ακόμα και την αποβολή της ως μέλος των FIFA / UEFA. Αυτές οι πιέσεις πάντα υπάρχουν και ειδικά όταν οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες διαπιστώνουν ότι δεν γίνονται όσα ζητούν και στον βαθμό που τα θέλουν.

Η Γ.Γ. της FIFA, Φάτμα Σαμούρα, φάνηκε να συντάσσεται σχεδόν πλήρως με τον Χούμπελ στην επιστολή της. Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος των FIFA / UEFA από μέρους με βάση τα όσα είδε να γίνονται και με το ζήτημα του Γκαγκάτση αλλά σε μεγάλο βαθμό και με τη βία νιώθει σαν να εισπράττει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να μην παίρνει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να προχωρά στην λήψη των σωστών αποφάσεων και μέτρων. Να ξεκαθαριστεί και πάλι ότι καμία τελική απόφαση δεν υπάρχει αλλά να σημειωθεί (ξανά) ότι πέρυσι το θέμα της αποβολής ή μη της ΕΠΟ έφτασε έως το τελευταίο και ανώτατο στάδιο για να κριθεί και να αποφευχθεί ένα GREXIT. Το γεγονός δε ότι ο Χούμπελ θέλει να παραστεί σε Δ.Σ. της Λίγκας και προανήγγειλε εξελίξεις και καθοριστικές αποφάσεις για τον Μάιο λένε πολλά. Στην παρούσα φάση λοιπόν οι ΕΠΟ και Super League καλούνται εν μέσω των διαφορών και των ανοιχτών... μετώπων που έχουν αλλά και με το θέμα της αναδιάρθρωσης στην τελική ευθεία να αντιστρέψουν τα δεδομένα και την εικόνα αυτή. Μία (νέα) αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε...

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα