Τζήλος: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον βασικό δράστη στην επίθεσή του!

Gazzetta team
Τζήλος: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον βασικό δράστη στην επίθεσή του!

bet365

Ενεργοποιήθηκε από τις ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με Europol και Eurojust το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως βασικού δράστη της επίθεσης στον Τζήλο, που καταζητείται κυρίως σε Ρωσία και Γερμανία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog της Δίκης η Α’ τακτική ανακρίτρια Λάρισας Μαρία Νέσση ήδη έχει λάβει εννέα ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις. Παράλληλα ενεργοποίησε σε συνεργασία με τη Europol και τη Eurojust το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως βασικού δράστη Δ.Μ.. Ο 46χρονος καταζητείται κυρίως σε Ρωσία και Γερμανία.
Σε αναμονή της διεθνούς δικαστικής συνδρομής, η Δικαιοσύνη διερευνά μέσω της άρσης του απορρήτου των συνομιλιών τις ενδεχόμενες εμπλοκές και άλλων προσώπων στην επίθεση κατά του Λαρισαίου διαιτητή. Την υπόθεση εποπτεύει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα