Κοινωνικό εισιτήριο του Ολυμπιακού και στο ματς με την Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Κοινωνικό εισιτήριο του Ολυμπιακού και στο ματς με την Ξάνθη

bet365

Ο Ολυμπιακός θα έχει κοινωνικό εισιτήριο και για το προσεχές ματς εντός έδρας για την Super League με την Ξάνθη. Μία κατηγορία εισιτηρίου που αφορά σε άνεργους και όχι μόνο.
Η σχετική ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Οι φίλαθλοι της ομάδας, που είναι ΑμΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις Θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€.
Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, ΜΟΝΟ τις ακόλουθες ημέρες ή έως την εξάντλησή τους, Πέμπτη 11/4 (10:00 - 18:00), Παρασκευή 12/4 (10:00 - 18:00), Σάββατο 13/4 (10:00 - 15:00), με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑμΕΑ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα