Συζήτηση Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για το μέλλον της συνεργασίας τους

Συζήτηση Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για το μέλλον της συνεργασίας τους

Συζήτηση Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου για το μέλλον της συνεργασίας τους

bet365

Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκαν και συζήτησαν τόσο για τη συνεργασία τους όσο και για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Άρης στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αγωνιστική εικόνα των «κίτρινων» στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της συμμετοχής στο Europa League της επόμενης περιόδου, αναμφίβολα καθιστούν απόλυτα πετυχημένη τη φετινή πορεία του Άρη, δεδομένου του ότι πρόκειται για μια ομάδα η οποία ουσιαστικά χτίστηκε από το μηδέν. Η ορθότητα των επιλογών που έγιναν στις μεταγραφικές περιόδους δεν πιστοποιείται μόνο μέσα από την αγωνιστική παρουσία τους, αλλά και από το έντονο ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Με αυτά τα δεδομένα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι οι Θόδωρος Καρυπίδης-Ντίνος Διαμαντόπουλος. Σε πρώτη φάση συζήτησαν για το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης θέλει να έχει ξεκάθαρη απάντηση πριν τελειώσει το φετινό Πρωτάθλημα, ούτως ώστε να ετοιμάσει τα πλάνα του. Σκοπεύει εξάλλου να προχωρήσει σε τομές και προσδοκεί σε συνεργασίες με ανθρώπους οι οποίοι έχουν εμπειρία αλλά και τη γνώση για τον σύλλογο.

Ανεξαρτήτως όμως από το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, πράγμα το οποίο αυτή τη στιγμή μοιάζει με επικρατέστερο σενάριο, είναι δεδομένο ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν και επί της μεταγραφικής πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Αρης ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα