Το gazzetta.gr και η αναδιάρθρωση

Γιώργος Ντυμένος
Το gazzetta.gr και η αναδιάρθρωση

bet365

Από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr σας μετέφερε πως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο είναι να ισχύσει η μείωση των ομάδων και πάντα πορευόμασταν με γνώμονα το «3+1»
Οριστικό είναι πλέον και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε πλέον σε εποχή αναδιάρθρωσης. Κάτι που το gazzetta.gr σας τόνιζε συνεχώς το προηγούμενο διάστημα, ίσως και κόντρα στο ρεύμα της εποχής, αφού υπογραμμίζαμε πως ούτε ο Γιώργος Βασιλειάδης έδειχνε τάσεις υπαναχώρησης, αλλά και δεν υπήρχε στον ορίζοντα τηλεοπτικός πάροχος ώστε να αναλάβει την κεντρική διαχείριση με 16 ομάδες. Οπως χαρακτηριστικά σας τονίζαμε, η θέση της Super League είναι «ΝΑΙ στους 16, ΑΛΛΑ με βασική προϋπόθεση να μην θιχθούν τα συμβόλαια των ΠΑΕ που έχουν σύμβαση με την ΕΡΤ» και από εδώ πορευόμασταν ως επί το πλείστον με το «3+1». Κάτι που έγινε και επίσημο.
Ακριβώς ένα μήνα πριν, στις 8 Μαρτίου, αναφέραμε «No 14-Kaputen ΕΡΤ».
Πλέον η αναδιάρθρωση είναι γεγονός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα