Χάβος: «Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί πλέον σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό club»

Gazzetta team
Χάβος: «Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί πλέον σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό club»

bet365

Το «καπέλο» στον ΠΑΟΚ για την πρόοδό του όλα αυτά τα χρόνια έβγαλε ο πρώην προπονητής του και νυν τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, που στάθηκε στην καλή προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα παρά την ήττα.

Οι Φθιωτοί έφυγαν ηττημένοι από τη Θεσσαλονίκη (3-0), με τον Μακεδόνα τεχνικό να χαρακτηρίζει «άδικο» το σκορ, αλλά δίκαιη τη νίκη και τη διαφαινόμενο κατάκτηση του τίτλου από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Πάντως το 3-0 δεν είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε χώρο, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να μπει στην περιοχή. Λόγω της ποιότητας των παικτών του ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε μία φάση που δεν έμοιαζε ότι θα απειληθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να πιέσουμε και πιστεύω ότι πολλά κρίθηκαν στην κεφαλιά του Ασίγκμπα. Εκεί είχαμε την ευκαιρία μας και εκεί χάσαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε από το παιχνίδι. Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και με δύο ευκαιρίες, οι πολλοί και καλοί του παίκτες του έδωσαν δύο γκολ, φτάνοντας στη νίκη».

Εάν η Λαμία έχει τον τίτλο της καλύτερης επαρχιακής ομάδας και αν μπορούσε να φανταστεί ότι ο ΠΑΟΚ θα είχε αυτό τον δρόμο από την εποχή που ήταν ο ίδιος προπονητής:

"Εμείς προσπαθούμε να κερδίζουμε και να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα στην βαθμολογία. Έχουμε καταφέρει πολλά, αλλά θα μπορούσαμε και κάποια πράγματα περισσότερο. Πλέον έχουμε έναν αγώνα κυπέλλου στην έδρα μας, παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα που δίνει μεγάλο προβάδισμα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής σας, έχουν αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια. Όποτε έρχομαι εδώ, βλέπω τις διορθώσεις μέσα στο γήπεδο και πολλά άλλα οργανωτικά θέματα, που δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι ο ΠΑΟΚ πλέον λειτουργεί σαν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα