Αμφίβολος για Λάρισα ο Άκπομ

Gazzetta team
Αμφίβολος για Λάρισα ο Άκπομ

bet365

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα ο Τσούμπα Άκπομ και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (14/04, 19:00).

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία (3-0) κι ετοιμάζει... φιέστα τίτλου για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική, από το οποίο όμως ενδέχεται να λείπει ο Άγγλος φορ, που τραυματίστηκε κόντρα στους Φθιωτούς.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο Άκπομ έχει υποστεί κάταγμα διάφυσης του 3ου μετακαρπίου δεξιά χωρίς παρεκτόπιση. Επιλέχθηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία με ειδικό νάρθηκα, τον οποίο και θα φοράει για 4-6 εβδομαδες.

Κατά το διάστημα αυτό θα είναι σε θέση να αγωνίζεται κανονικά, όμως ενδεχομένως του κοστίσει τη συμμετοχή στον πρώτο αγώνα μετά τον τραυματισμό του, κάτι που θα φανεί μέσα στη βδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα