Κρέσπο: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο»

Κρέσπο: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο»

bet365

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, τόνισε πως όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως αν είναι συγκεντρωμένοι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι σημαντικό για εμένα και το εκτιμώ, εμένα η δουλειά μου είναι άλλη, να βοηθάω την ομάδα από την άμυνα. Εκτιμώ τα λόγια του προπονητή και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος ώστε να προσφέρω στην ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό κομμάτι στην καριέρα του: «Βεβαίως αν δείτε στην καριέρα μου η μοναδική ομάδα που έμεινα για καιρό είναι η Σεβίλη η οποία είναι και η πατρίδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι και είναι σημαντικό για εμένα, μας έδεσαν οι δυσκολίες που περάσαμε».

Για το αν θα μπορούσε να είναι αδερφός του ο Βαρέλα: «Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχω δεθεί με πολλά παιδιά. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά για να πανηγυρίσω μαζί με τα νέα μου αδέρφια».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η Λαμία είναι μια καλή ομάδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι και πετύχαμε δύο ακόμη γκολ που μας έδωσαν τη νίκη.

Γνωρίζουμε πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα