Λουτσέσκου: «Δεν μας αφήνουν να χαρούμε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά»

Λουτσέσκου: «Δεν μας αφήνουν να χαρούμε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δεν μας αφήνουν να χαρούμε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον κόσμο για την αποθέωση στο πρόσωπό του, ενώ αναφέρθηκε και στο περσινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας πως ούτε τότε ούτε φέτος αφήνουν τον ΠΑΟΚ να χαρεί τον τίτλο.

Η νίκη (3-0) επί της Λαμίας έφερε τον ΠΑΟΚ ένα «βήμα» πιο κοντά στον τίτλο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρεται στα κατορθώματα της ομάδας του, αλλά και σε όσα διαδραματίστηκαν πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την πιο σημαντική στιγμή του παιχνιδιού:

"Πιστεύω η πιο σημαντική στιγμή, ήταν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι 3 βαθμοί. Σίγουρα το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό, γιατί μας έδωσε το προβάδισμα, αλλά την ίδια στιγμή και το διώξιμο του Βιεϊρίνια στη γραμμή, μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε, χωρίς να έχουμε μεγαλύτερη πίεση στο παιχνίδι μας. Το γκολ του Σάκχοφ, μας έδωσε τη δυνατότητα να πάμε στο τέλος του αγώνα, χωρίς να έχουμε πίεση στην πλάτη μας και το τρίτο γκολ είναι μία φανταστική ενέργεια και γενικότερα εκτέλεση από τον Μπίσεσβαρ. Πραγματικά χάρηκα όταν άκουσα το όνομα μου από τον κόσμο. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, για τους συνεργάτες μου και για όλους. Είμαστε μία ομάδα, που δουλεύουμε μαζί για να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους παίκτες, στην ομάδα και στον κόσμο".

Για το "τρελό" σερί της ομάδας:

"Μου δίνετε την ασίστ, για να σκοράρω... Σήμερα θα έπρεπε να είμαστε πρωταθλητές στο γήπεδο, με τους βαθμούς που έχουμε κατακτήσει. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν μπορούμε να χαρούμε το γεγονός ότι είμαστε πρωταθλητές. Θέλουν δεν θέλουν, πέρυσι κερδίσαμε στο γήπεδο το πρωτάθλημα. Σήμερα φτάσαμε τους πόντους που έπρεπε, αλλά δυστυχώς είχαμε το -2. Από την άλλη, θεωρώ ότι όντως δε δίνουμε την αξία και δεν το εκτιμούμε τόσο αυτό το σερί, γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και δεν καταλαβαίνουμε το τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ακόμη κι εμείς δεν το συζητάμε. Έτσι είναι η κατάσταση, όταν είσαι μία ομάδα που κερδίζει συνεχώς".

Για τις αλλαγές των Πέλκα-Ενρίκε:

"Ο Πέδρο έτρεξε πάρα πολύ σημαντικά. Τελείωσε η ενέργεια του και ζήτησε αλλαγή. Για τον Πέλκα, ήταν μία τακτική απόφαση".

Για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ μαθηματικά το πρωτάθλημα και να "αδειάσουν" οι παίκτες του:

"Ρωτάτε για τον τελικό; Όχι, δεν το φοβάμαι αυτό. Θέλω να το τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τώρα το παιχνίδι στη Λάρισα, να το κερδίσουμε. Έχουμε μία σωστή νοοτροπία, ένα σωστό γκρουπ και δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να ξεφύγει από τον σωστό δρόμο, στον οποίο βρισκόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στη αποδυτήρια, όλοι ξέρουν ότι βρισκόμαστε σε μία ιστορική στιγμή και όλοι παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο, που έχουμε θέσει".

Για τη δήλωση του Γιώργου Δώνη:

"Δεν θεωρώ ότι προσπάθησε να μιμηθεί εμένα. Είπε το σωστό. Είναι η πραγματικότητα και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ήταν μία κουβέντα που είχαμε με τους ανθρώπους μου, ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία θέση, διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι αγωνιστικά".

Για όσα έγιναν πέρυσι:

"Ό,τι συνέβη πέρυσι, συνέβη και θα μείνει για πάντα στις ψυχές μας. Έχω πει πολλές φορές, ότι πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες ομάδες στο ποδόσφαιρο που κατέκτησαν κάτι μέσα στο γήπεδο και τελικά... δεν το κατέκτησαν! Πιθανόν αυτό που συνέβη πέρυσι, να μας έδωσε στο ξεκίνημα τουλάχιστον ένα έναυσμα. Από εκεί και πέρα, έχουμε καλούς παίκτες και χαρακτήρες, που κατάφεραν να το πετύχουν αυτό".

Για τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις μικρότερες ηλικίες και την κυριαρχία του:

"Το τεράστιο μέρος ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά και έχει φέρει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και όλα αυτά τα αποτελέσματα, δείχνουν μία διαφορετική νοοτροπία και σε αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον. Κι από εδώ και πέρα, οποιοσδήποτε θα έρχεται εδώ, θα έχει στο μυαλό του μόνο το πως θα κερδίσει. Και πιστέψτε με, όταν ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις και να κάνεις το πρώτο βήμα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα