Ατρόμητος: Ουγκράι η επιστροφή!

Ατρόμητος: Ουγκράι η επιστροφή!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ουγκράι η επιστροφή!

bet365

Στην αποστολή του Ατρόμητου για πρώτη φορά το 2019 βρίσκεται ο Ρόλαντ Ουγκράι που ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πολλούς μήνες.

Με ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ατρόμητος την Δευτέρα στο Περιστέρι. Ο Νταμίρ Κάναντι, έχει στη διάθεσή του και πάλι μετά από πολλούς μήνες τον Ρόλαντ Ουγκράι.

Ο Ούγγρος εξτρέμ, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πλέον είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, κάτι που πιθανότατα θα κάνει το απόγευμα της Δευτέρας. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Μάντσον και οι Βασιλακάκης, Κορτ.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα