Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού στο Σοφικό

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού στο Σοφικό

Δημήτρης Τομαράς
Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού στο Σοφικό

bet365

Στο Σοφικό Κορινθίας θα αγωνιστούν οι Βετεράνοι της ομάδας του Ολυμπιακού, για κοινωνικό και φιλανθρωπικό σκοπό, σε ένα ακόμα παιχνίδι προσφοράς τους.
Ένα ακόμα αγώνα για κοινωνικό και φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Σοφικό Κορινθίας. Ο αγώνας έχει σκοπό να στηριχθεί βετεράνος ποδοσφαιριστής της περιοχής που υπέστη σοβαρό τραυματισμό ενώ στην περιοχή έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση για τον αγώνα και την υποδοχή των Βετεράνων του πειραϊκού συλλόγου. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το γήπεδο Καραϊσκάκη την Δευτέρα 14.30 με το πούλμαν του Ολυμπιακού και θα μετέχουν πολλές μεγάλες μορφές της ιστορίας της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα