Κατσαρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Κατσαρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κατσαρής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ευχαριστεί τον κόσμο του «Δικεφάλου» και τους συνεργάτες του, για την ενεργή συμμετοχή τους στην «Ημέρα ΠΑΟΚ».

Ο κ. Θανάσης Κατσαρής παρευρέθηκε στο Γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ημέρα ΠΑΟΚ», στην οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά γιορτάζει την επέτειο των γενεθλίων του, συγκεντρώνοντας τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, με αυτή τη δράση, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου, γιορτάζει και προσφέρει!

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά δύο φίλους, συνεργάτες και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διότι εδώ και 8 χρόνια είναι οι στυλοβάτες της προσπάθειας συγκέντρωσης τροφίμων και χάρη σε αυτούς πετυχαίνουμε κάθε χρόνο και μεγαλύτερους στόχους και αυτοί είναι ο κ. Άλκης Ησαϊάδης και ο κ. Άκης Μπεκιάρης. Πέρα από αυτούς τους δύο, όμως, είναι και όλοι οι εθελοντές, μέλη και φίλοι του ΠΑΟΚ, που βοηθούν με την εθελοντική τους εργασία σε αυτό το μεγάλο έργο.

Εύχομαι του χρόνου που θα γιορτάσουμε τα 94α γενέθλια, να είμαστε όλοι παρόντες και να συγκεντρώσουμε ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες. Πάνω απ' όλα, όμως, εύχομαι και ελπίζω οι συνάνθρωποί μας, αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη της προσφοράς των τροφίμων, του χρόνου να είναι πολύ λιγότεροι και να έχουν λιγότερες ανάγκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα