Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Ξάνθη (pics)

Δημήτρης Βέργος
Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Ξάνθη (pics)

bet365

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Ξάνθη για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της Ένωσης.

Πριν από το σημερινό ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, αρκετοί ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ακριτική πόλη που επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η Ένωση.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή κατά την αποχώρησή της από το ξενοδοχείο για το γήπεδο και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες των κιτρινόμαυρων, να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Η ΑΕΚ είχε και στην Ξάνθη μια πολύ θερμή υποδοχή από τους φίλους της, όπως συνηθίζεται άλλωστε σε κάθε ματς που δίνει η Ένωση στην επαρχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα