Ο ΠΑΟΚ το σηκώνει κι από σήμερα, αν...

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ το σηκώνει κι από σήμερα, αν...

bet365

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να παίρνει και μαθηματικά τον τίτλο αν νικήσει τη Λαμία στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός δε νικήσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό για την 27 αγωνιστική!

Κάθε Σαββατοκύριακο που περνάει πλέον, στον ΠΑΟΚ απλά κάνουν ένα βήμα τη φορά προς την μαθηματική τους στέψη για φέτος...

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία σε αυτή την 27η «στροφή» της αγωνιστικής περιόδου, με αποκλειστικό στόχο ακόμα ένα «τρίποντο» που υπό προϋποθέσεις μπορεί να χαρίσει από σήμερα τον τίτλο στους Θεσσαλονικείς.

Αν ο Ολυμπιακός δεν νικήσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τότε όλα θα έχουν τελειώσει για τη Σούπερ Λιγκ της τρέχουσας σεζόν σε ό,τι αφορά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ θα έχει κυριαρχήσει!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η ΑΕΚ κοντράρεται εκτός έδρας με την Ξάνθη που θέλει να μην έχει κανένα άγχος κοιτώντας την κατάσταση από κάτω στον πίνακα, ενώ ο Λεβαδειακός που ακόμα... αγκομαχάει αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα που επίσης ψάχνει βαθμούς ηρεμίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 6/4

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Παναθηναϊκός – Άρης 2-0

Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0

Κυριακή 7/4

Ξάνθη – ΑΕΚ (16:00, ΕΡΤ)

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (17:15, Novasports2)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – Λαμία (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 8/4

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης (19:00, ΕΡΤ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα