ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ντροπιαστικό πανό των γηπεδούχων για τα επεισόδια του 2001 (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ντροπιαστικό πανό των γηπεδούχων για τα επεισόδια του 2001 (pic)

bet365

Οι οπαδοί του ΟΦΗ σήκωσαν απαράδεκτο πανό για εκείνους του ΠΑΣ Γιάννινα, παραπέμποντας στα επεισόδια των μπαράζ της Ρόδου το 2001 με τη διοίκησή του να κάνει ενέργειες ώστε να «κατέβει».

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να αποθεώθηκε από τους Ομιλίτες, παρότι φιλοξενούμενος, ωστόσο δεν έλειψαν τα «φαλτσοσφυρίγματα» της κερκίδας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) στο Γεντί Κουλέ για την 27η αγωνιστική της Super League.

Στο πέταλο των οργανωμένων σηκώθηκε πανό που έγραφε «Είναι πολλά τα ψυχολογικά», με αναφορά στα επεισόδια με τους οπαδούς των Ηπειρωτών στη Ρόδο το 2001, όταν οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί σε μπαράζ παραμονής. Στη λέξη «πολλά» στο «ο» ήταν μάλιστα ζωγραφισμένο ένα μάτι, υπενθυμίζοντας το τραγικό περιστατικό, όπου ένας οπαδός των Ηπειρωτών είχε χάσει το μάτι του από ένα μπουκάλι κατά τη διάρκεια των συμπλοκών.

Λίγο αργότερα κατόπιν οδηγίας της διοίκησης του ΟΦΗ το πανό κατέβηκε, όμως οι κακές εντυπώσεις καταγράφηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα