Λαμία: Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

Gazzetta team
Λαμία: Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

bet365

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη η Λαμία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο να αφήνει εκτός τους Σκόνδρα, Επστάιν, Καραμάνο, Καρυπίδη, και τον Μελίσσα.

Με σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Λαμία. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τούμπας με τον έμπειρο τεχνικό να αφήνει εκτός τους Σκόνδρα, Επστάιν, Καραμάνο, Καρυπίδη, αλλά και τον Μελίσσα, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Αν σε αυτους προσθέσουμε και τον τιμωρημένο Πίτι τότε καταλαβαίνει κανείς πως η Λαμία θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες.

Αναλυτικά η αποστολή: Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπερτόγλιο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Πλιάτσικας, Τσουκάλος, Βάντερσον, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τομάς, Τζανετόπουλος, Ασούμπρε, Σαράνοβ, Κατσίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα