ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Ζαμπά που έμεινε εκτός αποστολής

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Ζαμπά που έμεινε εκτός αποστολής

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Ζαμπά που έμεινε εκτός αποστολής

bet365

Ο Λέο Ζαμπά ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε το Σάββατο (6/4), αντίθετα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όπως ήταν λογικό ο Ζαμπά "κόπηκε" από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής, κάτι που ισχύει και για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια, κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την "ασπρόμαυρη" αποστολή η οποία απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές και στην οποία συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ολιβέιρα, Κάνιας, Μίσιτς, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα