Αράς: «Οι Παπέ Σισέ και Καμαρά έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση στην αγορά»

Αράς: «Οι Παπέ Σισέ και Καμαρά έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση στην αγορά»

Δημήτρης Τομαράς
Αράς: «Οι Παπέ Σισέ και Καμαρά έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση στην αγορά»

bet365

Ο Σαλίμ Αράς, συνεργάτης του Πιέρ Ισά, μίλησε για αρκετά θέματα στον γαλλικό Τύπο αλλά αναφέρθηκε και στους Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά ενόψει καλοκαιριού.

Ο Αράς κλήθηκε να μιλήσει κυρίως για το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και τις Μαρσέιγ & Μπορντό. Μεταξύ άλλων ο άμεσος συνεργάτης του Ισά, των οποίων το γραφείο εκπροσωπεί και τους Παπέ Σισέ και Καμαρά, είπε στο leerosportnews για:

Το τι κάνει στην καριέρα του και τους Σισέ και Καμαρά: Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Κάναμε μία καλή ομάδα ή ένα δυνατό team εάν θέλετε με τον Πιέρ Ισά, τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού και που έχει παίξει στην Μαρσέιγ. Για την ακρίβεια με έχει βοηθήσει πολύ από το 2009 που σταμάτησα. Φτιάξαμε μία εταιρεία που κάνει πολύ καλές συνεργασίες με Γαλλία και Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είχε τόση καλή φήμη στην Γαλλία αλλά εμείς το αλλάξαμε αυτό. Πολλοί παίκτες από την Γαλλία έχουν περάσει από την Ελλάδα όπως οι Νταρσεβίλ, Ντικρόκ, Τζιμπούρ, Καντέ και Μπουμσόνγκ. Τώρα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εμάς. Θα έχουμε ένα γεμάτο καλοκαίρι και με τους Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά, δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που ήδη έχουν μεγάλη ζήτηση και θα παίξουν και στο Κόπα Άφρικα.

Τον Νταρσεβίλ και τον Λασνέ, μέσο της Μονπελιέ: Ο Νταρσεβίλ είναι πολύ καλός τύπος. Εκείνη την περίοδο που είχαμε γνωριστεί πιο καλά έπαιζε στην Καβάλα και την Ελλάδα. Τον Λασνέ τον είχα δει στην Αζαξιό ενώ είχε δοκιμαστεί και στην Μπαστιά. Είναι ένας τρομερός μαχητής, δουλευταράς και κάνει αυτά που πρέπει στο μέγιστο. Στο εξωτερικό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Μπορεί να προσαρμοστεί οπουδήποτε και εάν χρειαστεί να παίξει εκτός Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα