Παναθηναϊκός: Δέκα ημέρες εκτός ο Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Δέκα ημέρες εκτός ο Κουλιμπαλί

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δέκα ημέρες εκτός ο Κουλιμπαλί

bet365

Ο Αφρικανός μπακ του Παναθηναϊκού χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής στη γάμπα, διαπιστώθηκε οίδημα και θα μείνει εκτός για το επόμενο δεκαήμερο. Ακόμη ένας τραυματισμός την φετινή περίοδο για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ακόμη ένα ραντεβού με την ατυχία για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής και έμεινε εκτός αποστολής. Στην συνέχεια πήγε στο ''ΥΓΕΙΑ'', όπου και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν οίδημα στην γάμπα και ο παίκτης θα μείνει εκτός για το επόμενο δεκαήμερο. Χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και θα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο διεθνής άσος πάλι σε προπόνηση στο Κορωπί τον Νοέμβριο έσπασε το χέρι του και έμεινε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου υπέστη θλάση στα Γιάννενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα