Μαουρίσιο: Αποθεραπεία παρέα με τα παιδιά του (pic)

Μαουρίσιο: Αποθεραπεία παρέα με τα παιδιά του (pic)

Gazzetta team
Μαουρίσιο: Αποθεραπεία παρέα με τα παιδιά του (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς, ξεκίνησε το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας και της επιστροφής στα γήπεδα.

Με την καλύτερη παρέα ο Χοσέ Μαουρίσιο ξεκίνησε στην Πορτογαλία το πρώτο κομμάτι της αποθεραπείας του, λίγες μέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών.

Στο πλευρό του βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του, η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, κάτι που κάνει τον Βραζιλιάνο να νιώθει πολύ καλύτερα.

«Επειτα από μια πετυχημένη επέμβαση, τίποτα καλύτερο από την αποκατάσταση με την οικογένεια στο πλάι μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την υποστήριξη που μου δείξατε», έγραψε στο νέο μήνυμά του ο Μαουρίσιο, που ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους φίλους του ΠΑΟΚ για την υποστήριξή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα