Συνάντηση Παναιτωλικού με Σταρακά και προτάσεις για τον δήμο Αγρινίου!

Gazzetta team
Συνάντηση Παναιτωλικού με Σταρακά και προτάσεις για τον δήμο Αγρινίου!

bet365

Θέματα που αφορούν τον Παναιτωλικό σε συνάρτηση με την πόλη του Αγρινίου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, με την υποψήφια δήμαρχο της πόλης και νυν Αντιπεριφερειάρχη κυρία Χριστίνα Σταρακά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο ομόλογός του στον ερασιτέχνη Παναγιώτης Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Σπύρου, το μέλος και παλιός άσος του συλλόγου Κώστας Τάκος έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών στη συνάντηση με την υποψήφια για τον δήμο Αγρινίου, Χριστίνα Σταρακά.

Αφού εξήραν τη σημαντική συμβολή της από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στην αναβάθμιση του γηπέδου Παναιτωλικού και την διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων που πρόσφατα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, εν συνεχεία κατέθεσαν προτάσεις για τη συμμετοχή της Δημοτικής αρχής σε έργα που αφορούν τόσο τον λαοφιλή σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά πολύ περισσότερο την πόλη του Αγρινίου. Συγκεκριμένα προτάσεις που κατατέθηκαν αφορούν:

Την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού (επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Προυσιωτίσσης, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης κ.α.) και την ενοποίησή του με το Δημοτικό Πάρκο, που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.

Τα έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες νέοι και επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα (κακό οδόστρωμα, απουσία σήμανσης και διαγράμμισης, ελλιπής φωτισμός) από το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο.

Τη μελέτη αξιοποίησης Δημοτικής έκτασης νοτιοανατολικά του γηπέδου Δοκιμίου, με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ κ.α.) και γηπέδων ποδοσφαίρου, που θα στεγάσουν τις ανάγκες των Σωματείων της πόλης.

Όπως τόνιζαν μετά την συνάντηση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός «τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν αναλυτικά υπόψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων και θα ζητηθεί η δέσμευσή τους να διεκδικήσουμε από κοινού την υλοποίησή τους».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα