Ενδεχόμενο για τρεις αλλαγές ο Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Ενδεχόμενο για τρεις αλλαγές ο Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ίσως προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εκτός έδρας για την προσεχή Κυριακή.
Η εκτίμηση είναι πως σχετικά με το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο ο Τσιμίκας θα παίξει αντί του Κούτρη, ο Ζιλ Ντίας αντί του Μασούρα και ο Χασάν στην θέση του Γκερέρο. Δηλαδή στο σύνολο τρεις αλλαγές σχετικά με τους 11 των Πειραιωτών. Οι 11 του Ολυμπιακού με Ατρόμητο ήταν: Σα, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Ομάρ, Μασούρας, Μεριά, Κούτρης, Ποντένσε και Παπέ Σισέ.
Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μάρτινς στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό - που ως γνωστόν διεκόπη - παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Κούτρης, δεξί ο Ομάρ και ο Μεριά με τον Σισέ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα. Στο αριστερό φτερό ο Ποντένσε, στο δεξί ο Μασούρας, σε ελεύθερο ρόλο ο Φορτούνης και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα