Ολα δείχνουν παραμονή Χάβου στη Λαμία

Gazzetta team
Ολα δείχνουν παραμονή Χάβου στη Λαμία

bet365

Ο 49χρονος κόουτς έκανε καλή δουλειά στη Λαμία, στην ομάδα δεν συντρέχει λόγος αλλαγών, εύλογα, και οδεύουμε προς deal
Στη Λαμία σταδιακά τρέχουν το ζήτημα του προγραμματισμού και το πρώτο «κεφάλαιο» που καλούνται να κλείσουν είναι εκείνο του προπονητή. Η παρουσία του Μάκη Χάβου στην ομάδα κρίνεται, και εύλογα, άκρως πετυχημένη και ήδη το θέμα του «τρέχει». Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο είναι ο 49χρονος κόουτς να συνεχίσει στην ομάδα.
Την οποία οδήγησε στην άνετη παραμονή της και φυσικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στον πρώτο αγώνα έχασε με 2-0 από την ΑΕΚ. Η παρουσία του είναι άκρως πετυχημένη και όλα δείχνουν deal. Κατά μία πηγή μάλιστα ενδέχεται σύντομα να έχουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις και το ποσοστό παραμονής του έμπειρου τεχνικού, ξεπερνά το 80%. Σε βαθμό που δεν αποτελεί υπερβολή κάποιος πει πως απομένουν οι υπογραφές. Μέχρι να πέσουν βέβαια τίποτα δεν θεωρείται «τελειωμένο», αλλά προς τα εκεί συγκλίνουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα